Jump to content









Photo

trying to use Ackme Networks WiConnect device


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 stephenson2773

stephenson2773

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 21 October 2014 - 10:38 AM

I have been testing out Carriots with a Ackme Networks WiConnect device and have been unsuccessful in doing so.  I uploaded a text file of their response.  Can you elaborate on the nginx version?

 

Thanks

Kelly

Attached Files



#2 jpastor

jpastor

    Development leader

  • Administrators
  • 159 posts

Posted 22 October 2014 - 09:15 AM

Hi stephenson

It seems very interesting to use the devices "Ackme WiConnect Networks" with Carriots platform.

We know that some devices have the need to send requests with "chunked" encoding and you are the first person who suggests the need. We welcome that!


To do this, we have to modify our NGINX, we are working on it and you will be notified whenever possible.

 

Best regards!



#3 stephenson2773

stephenson2773

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 22 October 2014 - 10:11 PM

Thank you!  The small embedded Wiconnect doesn't have enough memory for large data streams so chunked encoding is the only way it will work.



#4 maskuli

maskuli

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 October 2014 - 12:02 PM

Hi,

 

I also have same problem with Arduino, althrough I can workoud it, but it means more, less readable, code.

 

I think "Transfer-Encoding: chunked" is the way to go for embeded devices like Arduino, etc.

 

Best regards!



#5 jpastor

jpastor

    Development leader

  • Administrators
  • 159 posts

Posted 27 October 2014 - 12:08 PM

Hi maskuli.

 

Thank you for your feedback.

For now, these tutorials may help you:

https://www.carriots...ts/alert_system

https://www.carriots...arduino_library

 

 

Enjoy Carriots!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users